English / USA English / UK | GB Ireland / Éire EU / European Union Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü

Chi kártya

A lególcsobb és legkézenfekvőbb -állandó és folyamatos- ÉletEnergia & ÉletErő forrás és Chi-energia utánpótlás...

Le
»» -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~

-Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok
- Árak / Rendelés   |   ÉletEnergia Készülékek és tartozékok - Árak / Rendelés


  .    


Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Amit csak kívántok, amikor imádkoztok higgyétek, hogy megkaptátok, és meglesz az néktek".
MK 11:24

  .    


Szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok

mint az ÉletEnergia Készülékek kellékei, tartozékai és -fontos- kiegészítői


Szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok


A szűrök, szimbólumok és -mágikus- pecsétek mint archetipus strukturák, az ÉletEnergia és ÉletErő modulátoraiként hatnak és viselkednek.

Egy -adott- bizonyos Trend-et determinálnak, határoznak meg, melyet az ÉletErő Generátor által fejlesztett és az ÉletEnergia Készülékből kisugárzó ÉletErő & ÉletEnergia segítségével hozzárendelhetünk- és hozzákapcsolhatunk, bármely célszemélyhez, célszemélyekhez vagy -akár- célcsoportokhoz.


Életenergia Készülékek Archetipus alapú és strukturájú szűrök, pecsétek és szimbólum-csomagok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A vágyak ABC-je

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | A vágyak ABC-je | 1AOD Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | A vágyak ABC-je | 1AOD
Alphabet of Desire, AOD | 'A Vágyak ABC-je'

Ez a csomag 30 különféle szimbólumot, kártyát és pecsétet tartalmaz.
Ezek a tervek, diagrammok, szimbólumok és rajzok, strukturális reprezentációi és szerkezeti ábrázolásai, ill. Trend kapcsolatai- majdnem minden alapvágynak és óhajnak -jövőbeli, vágyott és programozott szituációnak-, melyek egy emberben megvannak és léteznek.
Kombináljon össze több kártyát, szimbólumot és szűrőt, hogy az Önnek megfelelő energiákat definiálja, meghatározhassa és felhasználja.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A vágyak ABC-je (új)

A 'Vágyak ABC-je' | Új Szerelem
New Alphabet of Desire, New AOD | 'Az -újabb- Vágyak ABC-je'

A 'Vágyak ABC-je' -mágikus- szimbólumok kártyáinak újabb változata, sokuknak asztrológiai alapú összekapcsolása.
Ez a csomag is 30 különféle kártyát és pecsétet tartalmaz.
Ezek a -bővített- tervek, diagrammok, szimbólumok és rajzok strukturális reprezentációi -szerkezeti ábrázolásai és egyben Trend kapcsolatai- majdnem minden alapvágynak és óhajnak -jövőbeli, vágyott és programozott szituációnak-, melyek egy emberben megvannak és léteznek.
Kombináljon össze több kártyát, szimbólumot és szűrőt, hogy az Önnek megfelelő energiákat definiálja, meghatározhassa és -egyben, természetesen- felhasználja.

Megj.: ez a szimbólum-kártyacsomag, megtalálható az RI 2400 CD Manifesztációs Radionika Program képei és szimbólumai között.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint  Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag | streszapper Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Stress-Zapper/ Energy-Booster Pack, ENB | Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint  Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag

Olyan időket élünk, melyek sokféle megprobáltatásnak és különféle kihívásoknak tesznek ki bennünket, testünket, elménket és -főként- érzésvilágunkat, és, melyek kapcsolatban vannak közvetett- és közvetlen környezetünkkel melyben élünk, munkahelyünkkel, embertársi kapcsolatainkkal, napi táplálékunkkal, stb.

Sokszor az élet kérelmei, az adott helyzetekhez való megfelelési igényeink nagyobbak, mint amit testünk és elménk kezelni és elviselni képes.
Ennek eredménye az egyre növekvő -és halmozodó- stressz -és, sokszor -.egyenes következményeként, a belső agresszivitás- amire nap mint nap ki vagyunk téve, valamint egy igen fontos és lényeges (Élet)energia elfolyás- és vesztés, azaz; életerő és vitalitás veszteség .

Itt léphet közbe ez a nagyszerű -szimbólum- csomag, az Ön segítségére és megyugvására.

Használja mindennap ÉletEnergia Készülékével együtt, vegye át -tudatosan!- a szimbólum-kártya által megfelelően módulált ÉletEnergiát & ÉletErőt, naponta két-három órán keresztül a csomagbeli, Önnek és -természetesen- adott céljainak legjobban megfelelő szimbólumokat és kártyákat, és figyelje meg a jelentős változást és a számottevő különbséget, ahogy eddig érezte magát és ahogy ezentúl fogja magát érezni: -eglsz egyszerüen- jól, nyugodt, relaxált és egyben friss, üde, élénk, Életerővel és vitalitással telve lesz.

Mi több: meglátja majd, hogy sokkal többre lesz majd képes, mint eddig volt, és amit tenni fog; azt jól és sikeresen csinálja majd!
Az Autogén Tréninggel -lásd Kurzusok- való kombináció ez esetben is kitünő.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Szex csomag

© Lilith Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Szex csomag | sexpack Lilith Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Sex Pack, SXP | A 'Szex csomag'

E különleges -szimbólum- csomag arra hivatott, hogy egy összekötő híd szerepét töltse be a szexuális beteljesülés és extázishoz vezető úton, az Ön és partnere közti -esetleges- résben.

E arhetipus szimbólum és kártya-készlet kapcsolatot létesít Ön és a kívánt -szex-el és szerelemmel kapcsolatos-, óhajtott trendek között, melyeket felhasználhat majd sokféle- és változatos helyzetekben , melyek egy intim -és meghitt- kapcsolatban előfordulhatnak és megjelenhetnek.

Például, használhatja arra is, hogy segítségével megtalálja ideális partnerét, azt a különleges személyt aki Önnek "a nagy Ő-t és az igaz, nagy Szerelmet" jelenti.

Vagy, ha arra vágyik, hogy egy bizonyos személy sokkal kedvezöbb fényben lássa Önt, csak válassza ki a megfelelő kártyát ill. pecsétet és tegye az integrált ÉletErő Generátora által működtetett ÉletEnergia Készülékére vagy a készüléke elé-, ill. annak közvetlen közelébe, hogy hadd dolgozzon az Ön előnyére és az Ön érdekében.

Ha átértékelni akar egy kapcsolatot, vagy -akár, ha csak- változatosságot szeretne vinni szexuális életébe, a Szex-csomagban / Sex Pack-ben, megtalálja az Önnek megfelelő szimbólumokat és kártyákat.

Mindenki számára van valami, e kitűnő csomagban, ami felkeltheti érdeklődését és a megvásárlására késztetheti.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló szimbólum-csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló csomag | 1SLI Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Super Learning & Intelligence Pack, SLI | Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló szimbólum-csomag

Ebben az értékes csomagban, mentális tulajdonságokat növelő, elme-, memória-, intelligencia- és intuició fejlesztő archetipus kártyák és szűrők találhatók.

Ezeknek a szimbólumoknak és kártyáknak a segítségével a tanulás és -általában- az új ismeretek (meg)szerzése, újra az lesz, aminek mindig is lennie kell- és kellett volna: könnyű és szórakoztató.

Ideális kombináció az -újtipusú- u.n. ElmeKészülékekkel & ÉszGépekkel, ill. Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékekkel, és -természetesen- az Alacsony Frekvenciájú Technológiával, valamint ideális kiegészítői a Neuro-Technológiának és a Neuro-Kibernetikai Programozásnak (Radionika Trend Generálásnak is!).


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Üzleti és pénzügyi csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Üzleti és pénzügyi csomag | 1BMP Üzleti és pénzügyi csomag | Üzlet | pbm04TS
Business and Money Pack, BMP 50 | Üzleti és pénzügyi csomag

Kövezze ki -megérdemelt- sikerét, az anyagi függetlenség- és a beteljesülés felé vezető útján, ezekkel a rendkivüli szimbólumokkal és kártyákkal, ebből a bámulatos készletből!

Ez a -szimbólum- csomag, arra rendeltetett, hogy az üzleti életben való előrelépést, kreativitást, az intuiciót, hatékonyságot és a logikát javítsa és tökéletesítse, hogy mindig pozitiv eredményeket és magas profitot érjen el, valamint, hogy Ön felé vonzza- és hajtsa a pénz-magot, mely annyira szükséges az üzleti életben a sikerhez és a "szerencséhez".

Ez a csomag tartalmaz egy különleges készletet is, amely felbecsülhetetlen segítséget -és egyben előnyt- jelenthet Önnek, másokkal való kapcsolatában: üzleti partnerekkel, a konkurenciával, üzleti- és cégtársakkal, beosztottakkal, (feljebbvalókkal), üzleti szakértőkkel és -marketinges- piaci elemzőkkel, stb.


életenergia készülékek Szerencse-csomag

pbm04TS
Good fortune & Good Luck | Szerencse-csomag

"Véletlenek nincsenek"! [Okság- és okozatiság van].
A "szerencsét" is mindenki -saját- maga segítheti elő és okozhatja.
De Ön most -ezzel a kitünő csomaggal és természetesen ÉletEnergia Készülékével- hatékonyan "rásegíthet", hisz e csomagból való kártyákat használhatja, a jószerencse elősegítésére, ill. a "szerencsés egybeesések" előidézésére is.
Úgy, általában, a széles körben használt "szerencse" magalapozásában segítséget nyújtó szimbólumcsomag.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Jogi- és törvényes csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Jogi- és törvényes csomag | 1LP Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Legal Pack, LP | Jogi- és törvényes csomag

Sokféle kártyát és különböző szimbólumokat tartalmazó csomag, mely nagy segítséget jelenthet, ha egy jogi vagy igazságszolgáltatási probléma adódik (pereskedés, ügyvédi-, ügyészségi eljárás, bírói határozat, stb).
Lefed majdnem minden esetet, aspektust és helyzetet, amely ilyen esetben adódhat és nagyban növelheti a szerencsés kimenetelt.
A bírák és az esküdtek (AEÁ) pozitív befolyását elősegítő kártyát is tartalmaz.
Hatékony, a megfelelő lépéseket elősegítő, és a pozitív megoldás felé mutató segítség lehet, bármely hivatallal kapcsolatos problémák tisztázásának és megoldásának érdekében.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok csomaga | 1PS Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
People Skills Pack, PS | Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja

Egy remek segítség és elönyős lehetőség másokkal való kapcsolataiban.

Ha ön politikus; üzletember; pap; prédikátor; ügyvéd; ügyész; törvényszéki bíró; TV-s személyiség, riporter, stb., stb., vagy ha egy nagy, hatalmas -multi- cégben -célírányatosan- felfele tör a hierarchikus létrán, ha esetleg karizmatikusabb személyiség szeretne lenni, vagy ha bármilyen másféle- és tipusú szaktevékenysége, mestersége és munkája van, ami sok embert érint, ill. nagyobb csoportú emberekkel és -akár- tömegekkel hozza Önt kapcsolatba, akiket vezetni és irányítani kell, ez a csomag hatékonyan segíthet Önnek, hogy véghezvigye sikerét és elérje -kitűzött- céljait.

Bármely helyzetben, nagy segítséget jelenthet, mikor más személyekkel, csoportokkal és -akár- tömegekkel való érintkezés és kapcsolat, meghatározó és fontos, így az Ön sikerútján -nagyobb biztonságban- a célhoz vezeti, valamint, ugyanígy felhasználható még bármely más szituációban, amikor érvényesülés, kiteljesedés, -pozitív- befolyásolás és teljes siker kivántatik.


Energia és Vitalitás szimbólumcsomag

Energia és Vitalitás
Energy & Vitality Pack, EVP | Energia és Vitalitás szimbólumcsomag

Hatékony védelem energetikai és -mágikus- pszichikus támadások ellen.


-Energetikai- biztonság és védelem szimbólumcsomag

-Energetikai- biztonság és védelem
Protection Pack, PS | -Energetikai- biztonság és védelem

Hatékony védelem energetikai és -mágikus- pszichikus támadások ellen.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag

Szimbólum-csomag | Súlykontroll / Fogyás / Fitness
Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag

Napjainkban, sokak számára lett probléma a túlsúly, ill. a súlyfeleslegektől való megszabadulás.
Ez a speciális csomag a súlykontroll, a fogyás és -általában- a mozgás örömét tartalmazó szimbólumcsomagokat tartalmaz, melyet hatásosan alkalmazhat Ön is.


Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "A Siker ABC-je" ikon-csomag

Mágikus szimbólumok / ikonok - A Siker ABC-je Mágikus szimbólumok / ikonok - A Siker ABC-je
The Alphabet of Success icon-pack | "A Siker ABC-je" ikon-csomag

Különleges, gondosan kiválasztott és elő-energizált (feltőltött) ikonok (56), -mágikus- szimbólumok ikon alapú kártyacsomagja.
Az 'Ultimate Pro' Manifesztációs Radionika Program már eleve tartalmazza ezt a kártyacsomagot.


Kreativítás ikon- és szimbólumcsomag

simbol
The Creativity icon-pack | Kreativítás kon-csomag

11 gondosan kiválasztott ikon kreativításra, probléma megoldásra


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Az energiaközpontok szimbólumai, a 7 csakraközpont

Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Seven Chakras Card Set
Chakra set | Az energiaközpontok szimbólumai, a 7 csakraközpont (7 energia-csokor)


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ csomag

Dinamikus Feng Shui csomag :: Archetipus strukturájú szűrök, pecsétek és szimbólum-csomagok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Feng Shui Fynamic | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag

Asztro-Manifesztációs csomag | astro-packs | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Astro-Dinamic Manifestation Pack, ADM | Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Trend szimbólumcsomag

Asztro-Trend szimbólumcsomag
Astro-Trend Manifestation Pack, ATM | Asztro-Trend Manifesztáció csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Csillagjegyek / Állatövi jegyek szimbólumcsomagja

Csillagjegyek / Állatövi jegyek szimbólumcsomagja


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Bolygók / Planets szimbólumcsomag

Bolygók / Planets szimbólumcsomag


ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai

Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | 1optimism
Astro-Packs | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai

Különböző csomagok:
Magatartás és viselkedés; Üzleti siker és segítség; (Belső lelki) Egyensúly; Mértékletesség; (Energetikai) Oltalom és Védelem; Személyes kapcsolatok; Egyedi jártasságok; Energia és Vitalitás; Stresszoldás; Ellazulás és nyugalom; stb., stb.

Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | 1tunedinstincts
Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | leo-horoscop Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | jupiter

Asztrológia alapú Trend-energiákhoz speciálisan kifejlesztve és megtervezve.ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Abramelin Szent Mágiája

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Abramelin Szent Mágiája | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Abramelin Szent Mágiája


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Salamon király kulcsai

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Salamon király kulcsai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dr. Faustus grimoárja

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Dr. Faustus grimoárja | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Faustus doktor

 


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | rune-talisman


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | :: életenergia készülék

egyenes és fordított állásban
[ kehely, szablya, pálca ]


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Kristály-szellemek

quartz


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu I-Ching

iching


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Kabbala / kabbalah

Kabbala / kabbalah


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Shinto talizmánok

Shinto talizmánok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Vudu / Woodoo

Vudu / Woodoo


Megj.:
akik ismerősek ezekben a -mágikus- szimbólum használatában, érdeklődhetnek további mágikus pecsétek- és szimbólumokcsomagok iránt (pld: gnosztikus szimbólumok, héber talizmánok, arkangyalok- és démonok, planetáris szellemek, Lemegeton, Grimorium Verum, Pokoli Tarot, a Piramisok Bölcsei, Germán Istenek, stb., stb.)

*******

+ stb., stb., stb. 

WARNING!
These Packs are protected by internal radionics settings (structural links) against any form of illegal use, use of unauthorized and/or bootlegged copy, whether purchased from an unauthorized dealer or received otherwise. It is certainly a bad idea and very dangerous to misjudge the potentially grave consequences of such action!


Pár csomag részletesebben (angol nyelvü)


Alphabet of Desire & Success (AoD)


Gain Favors
Friendship
Charisma
Excellent Teamwork
Self Trust
Find good Job
Help with Completion
Balcance and Harmony
Stress Relief
Energy
Overcome Fatigue
Spiritual Strength
Escape Danger
Control Anger
Avoid Unwanted Person
Vitality
Secure Success
Optimism
Solve Problems
Gambling Stocks
Money
A New Love
Solidify Love
Erotic Thought
Success in the Arts
Overccome Worries
Calm Emotions
Protection
Change of Luck
Good Fortune
Safe Journey
Divorce or Leave Lover
Reverse Evil
Destroy Plots
Tuned Instincts
Concentration
Creativity
Persuasion
Leave Undesirables
Aid Meditation
Ability to Project
Mental Healing
Improve Domestic Relations
Physical Energy
Intelligence
Comfort Sorrows
Win Lawsuit
Help a Child

Stress Zapper Energy Pack


Muscle Strength
Rejuvenation Recovery.
Cell Regeneration, Fast Recovery
Energy & Vitality
Speed & Aggression
Relaxation Stress Relief
Emotional Calm and Strength.
Overcome Fatigue
Discipline in Training
Boost Muscle Exercises More Reps
Boost Specific Sports Skills
Improved Coordination
Boost Precision
Caution during High Performance
Increased Fat Burning
Counteract Food Advertising
Enjoy Regular Workout
Make Dietary Discipline Enjoyable
Restful Sleep
Autogenic Training Booster

Sex Pack


Thrillingly Romantic
Irresistible
Magnetic Appeal
Project Strength
Project Security
Wild Abandon Lust
Erotic Power Fem.
Erotic Power Male
Boost Sexual Arousal
Erotic Thought
Friendship
Attract Partner
New Love
Solidify Existing Love
Special Love
Adulteries
Marital Love
Breakup
Hostility
Emotional Outbursts

Intelligence Pack


Poetry and Writing
Musical Talent
Visual Arts
Science
High Science
Mathematics
Creative High Tech
Invention
Pass Tests
Wisdom and Knowledge
Boost Intelligence
New Concepts Quick
Fun in Learning
Learn Fast
Languages
Mental Energy
Consistency
Intuition
Inspiration
Creativity

Business and Money


Power of Persuasion
Pragmatism
Teamwork
Travel Success
Successful Completion
Favors
Business Secrets Unveiled
Know True from False Friends
Brainstroming
Find Trouble Areas
Foresight, Evaluation
Inspire Workforce
Success in the Arts
Business Success
Money / Money in General
Conclusion
Advertising Success
Self Confidence
Secure Success
Succeed Effortlessly

Legal Pack


Legal Matters
Attract Witness
Eliminate Witness
Attract Good Lawyer
Attract Bad Lawyer
Affection of Judge
Successful Bribe
Person Looking Good
Person Looking Bad
Sow Discord
Influence Others
Gain Important Evidence
Eliminate Evidence
Power of Persuasion
Discover Secrets
True from False Friends
Find Other Ways
Secret Operations
Avoid Lawsuit
Self Confidence
Avoid Mistakes
Foul up Lawyer
Lawyer Hostility
Hatred of Judge

People Skills Pack


Leadership
Insights
Convincingness
Magnetic Appeal
Quick Reaction
Irresistible
Communication Skills
Popularity
Public Speaking
Political Skill
Negotiation Skills
Others Perform for You
Intuitive Insights
Show Optimism
Project Charisma
Enthusiasm
Demagogics
Teamwork
Attract Friends
Enjoy People

Attack / Defense Pack


Calm Turbulence
Reverse Evil
Protection
Destroy Plots
Solve Problems
Blasting Glyph
Devil Trap
Positive Pragmatic Attitude
Hinder Sorcerers From Operating
Discover Any Magick
UndoMagic.
Cause Army Appear
Breakup
Emotional Outbursts
Chaos Bombs
Cause Insanity
Hostility
Confusion, Poor Decision
Cause Uncontrollable Lust
Protection Against Magic

Gambling Pack


Self Confidence
Positive Attitude Towards Gambling and Winning
Run Gambling like a business
Ease worries, fear and tension
Block Magick coming from others
Correct Intuition
Success with Workouts and Prediction Systems
Powerful Psychic Skills
Connect with Good Bookie
Card Games, Poker, Blackjack
Roulette
Casino in General
Dog Races
Horse Races
Sports Betting
State Lotteries
Private Gambling
Stock Market
Make Opponents Nervous and Desperate
Cause Losing Streaks

Fenntartjuk a változtatás jogát! 

Megj:
Egyes -komplexebb- digitális számitógépes Manifesztációs Radionika programjaink telepítő programjai tartalmaznak több csomagot (és bennük, -természetesen- rengeteg kártyát, pecsétet és szimbólumot, többek között -a fentebb említett és bemutatott- csomagokat, kártyátkat és mágikus szimbólumokat is.

A kártyák, pecsétek, szűrök és szimbólumok bővebb és részletesebb leírásait a "Radionika programok szimbólumai" nevű oldalon találja meg (belső használatra tartott- és szerkesztett oldal).


Forrás:
Karl Hans Welz: "-Magickal symbols & filter packs".
Fordítás, átdolgozás és adaptáció: Dézsi Sándor
© Copyright 1998 - 2021. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Hiszek Istenben, de nem úgy mint egy valamiben, mint egy öreg emberben az égben. Azt hiszem, hogy amit az emberek Istennek neveznek, az bennünk van mindannyiunkban. Hiszem, hogy amit Jézus, Mohamed, Buddha és a többiek mondtak, helyes volt. Csak, valahogy a fordítások rosszul sikerültek".
John Lennon


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Az ÉletEnergia Készülékek segítségével nemcsak -fizikai- testét, hanem lelkét és szellemét is erősítheti és fejlesztheti!


  .    


-Mágikus- pecsétek, szimbólumok, szigillumok és grimoárok

::  Használhatók mint az ÉletEnergia & ÉletErő (chi / qi, ki / kí, prana, mana, od, orgon / orgone, x-energia, élan-vital, bioenergia, stb.) modulátorai Symbols & filters packages / Magical symbols

A 'Vágyak ABC-je | Szerencse-csomag | Szex-csomag | Stressz-levezető & energia-növelő | Asztológia | Dinamikus Feng Shui | Tarot | Woodoo | Abramelin szent mágiája | Salamon kulcsai (Claviculae Salamonis) | stb., stb.


  .  
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

életenergia készülékek "A Vágyak ABC-je"
1AOD.gif (5536 bytes)1aod1.gif (481 bytes)
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "A Vágyak ABC-je - új csomag-"
Minden, ami a vágyakkal kapcsolatos
pad18 | A Vágyak ABC-je - új csomag-
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Stresszoldás"
Stressz-csökkentő / Energia fokozó- és növelő csomag
Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag | pen01OFstreszapper
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Szex-csomag"
A név magáért beszél :-) szex, szex és szex
psp10E sexpack.gif (657 bytes) ©Lilith
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Gyorstanulás"
Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló csomag
psli18PI1SLI
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Üzleti csomag"
Üzlet & pénz / Business
Üzleti és pénzügyi csomag | pbm04TSÜzleti és pénzügyi csomag | 1BMP
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Szerencse-csomag"
A jószerencse elősegítésére
Szerencse-csomag | pbm04TS
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Jogi- és törvény csomag"
A joggal és törvénykezéssel összefüggő szimbólumcsomag
Jogi- és törvény csomag | ple01LMJogi- és törvény csomag | 1LP
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek "Emberi viselkedések, adottságok, ügyesség, szokások és jártasságok csomaga"
Pozitív szokások / szokásminták (ki)fejlesztése
Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja | pps11NSEmberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomaga | 1PS
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "A Siker ABC-je" ikon-csomag
Minden, ami a sikerrel kapcsolatos
-Mágikus szimbólumok | A Siker ABC-je -Mágikus szimbólumok | A Siker ABC-je | Sikerstratégiák
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomagÉletEnergia Készülék "Feng Shui csomag"
Dinamikus Feng Shui
Feng Shui csomag | Dinamikus Feng Shui szimbólum-csomag
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


ÉletEnergia Készülék "Csakra csomag / Chakra"

életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 19 € / csomag

.

ÉletEnergia Készülék "Asztro-Manifesztációs csomag"
Asztro-Dinamikus Manifesztációs szimbólumcsomag
Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag | ADM packs
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok
(Rhuna csomag -18-as)
Runa-talizmán :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok
(egyenes és fordított állásban is)
[ kehely, szablya, pálca ]

Tarot-kártyák :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


blueb.gif életenergia készülékek Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok


  Különböző mágikus pecsétek, szimbólumok, csomagok és grimoárok
 [ Azoknak ajánljuk, akiknek már van tapasztalatuk, és jártasok a mágiában. ]


életenergia készülékek Abramelin Szent Mágiája

Abramelin Szent Mágiája :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek Salamon király kulcsai (Claviculae Salamonis) 

Claviculae Salamonis :: Salamon király kulcsai :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag


életenergia készülékek Dr. Faustus grimoárja

Dr. Faustus grimoárja :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 39 € / csomag

* * * * *

 
életenergia készülékek A 'nagy' csomag
9 db szimbólumcsomag
életenergia készülékek Online letőltés (.zip-elt csomag): 351 €  299 €


  .    


A 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "A mágia, a valóság befolyásolása az ÉletErő és ÉletEnergia manipulációja által".
avagy; "A mágia, az ÉletEnergia manipulációja, mely befolyásolja a valóságot".
K H Welz


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Egy egyszerü- és egyszeri befektetéssel egy egész életre bőséges jótékony-, pozitív és vitális életerőt nyer !
A lehető legjobb befektetés, mivel önmagába és -egyben- a jövőjébe fektet be !


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, coaching


Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg 2x69=138€, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 3x69=207€!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
 99 €   69 € / 1 h
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    

   

  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Biztonságos -online- fizetés PayPal-al (bankkártyával is!)
.

AO 1100

AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
161 €

.

AO 3100


AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
483 €   455 €

.

AO 2000

AO 2000 Aqua Optimizer :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek
393 €

.

JU 99 CE

JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
171 €

.

JU 399 CE


JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
513 €  489 €

.

JU 1000 CE

JU 1000 CE - Junior 1000 Chi Energizáló | Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
393 €

.

LPOG 2400 DL

LPOG 2400 DL Chi Agytréner & Pszichotréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék | Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülék :: ElmeKészülék & ÉszGép
889 €

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD | Low Pulse Orgone Generator 2400 Heavy Duty LifeEnergy & LifeForce Equipment
1 369 €

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 569 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Chi AgyTréner & ElmeTréner, valamint ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
1 169 €

.

PFC 2400 HD


PFC 2400 HD (Chi Agytréner & Pszichotréner ÉletEnergia Készülék)


1 569 €

.

RAD 1000

RAD 1000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
393 €

.

RAD 2000

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
969 €

.

RAD 2400 HD

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, valamint Chi Agytréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
1 969 €

.

RAD 5 / ATG 5

RAD 5 / ATG 5 ÉletErő Radionika tipusú Trend Generátor Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
3 769 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor | ÉletErő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
13 299 €

Rendelje meg valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  .  


[ Jelenleg 2 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]
  .  


Chi
& Prána & Orgon-energia Generátorokkal® működtetett ÉletEnergia Készülékek

kiegészítői & tartózékai & kellékei


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)


Adapter
/ hálózati csatlakozó

300mA: 10 € | 500mA: 15 € | 1000mA: 20 €


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók

.

TC 99

TC 99 Transzfer pár / egyedi transzfer konvex poliéder- és korongpár
49 €   46 €

.

RAOPTC

RAOPTC | Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott egyedi transzfer-korongpár Orgonit-ból
79 €   76 €

.

PBT 2400

PBT 2400 / PBT 2400 HD | ÉletEnergia erősíto- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal
139 €   136 €

.

PBTBH

PBTBH | ÉletEnergia erősítő- és nemivágy-fokozó egyedi transzfer-korongal
339 €


MANIFESZTÁCIÓS Radionika Programok

.

Asztro Dinamikus & Dinamikus Feng Shui   |   Fitness & Súlykontroll
Manifesztációs Radionika Program

Manifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CDManifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CD
élet-energia 199 €
Külön is rendelhetők különböző '-Mágikus- pecsétek és szimbólumok' (!)


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok

.

Speciális specifikus frekvenciák

.

Mentál

Speciális specifikus frekvenciák | Mentál
19 €

.

-Mágikus- Szerelem

Speciális specifikus frekvenciák | -Mágikus- Szerelem
19 €

.

Fitness / Súlykontroll

Speciális specifikus frekvenciák | Fitness / Súlykontroll
19 €

.

Speciális specifikus frekvenciák

Mindhárom CD: 57 €  49 €Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folytonos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a telefonján is !


Chi Kártya | ÉletErő kártya

9 €-tól

Chi kártyák »»  

Fel / Ugrás az oldal tetejére... Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek
  .  


» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek kellékeihez és tartozékaihoz »»


  .    


»» ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer-Teszt
  Tovább...


  .    


Ajánlott Készülékek

  .    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


  .    


Kapcsolat / Elérhetőségek »

Üzenetküldés / E-Mail »»

Rendelés »


  »» -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~

:: Page Title: -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~ ::

:: www.chikartya.hu/-Magikus--szimbolumok-es-pecsetek-- ::
:: CHI KÁRTYA | ÉletErő-kártya ::  |  www.chikartya.hu
:: CHI KÁRTYA / -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~ ::
~ Chi kártya :: Egyetemes Életenergia & Életerő a zsebében vagy pénztárcájában:
az Univerzum hatalmas ereje, most az Ön szolgálatában! ~
~ Adjon ERÕT (ÉletErőt!) pozitív és kreatív gondolatainak megvalósulásuk érdekében!
Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében!
Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a ChiKártyából kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! | www.chikartya.hu ~
[ www.chikartya.hu / -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 520814 - 3.238.204.31 :: (162.213.253.100) :: www.chikartya.hu/-Magikus--szimbolumok-es-pecsetek-- | smartnav01-hu | CHI KÁRTYA | CHIKARTYA.hu | www.chikartya.hu { | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.chikartya.hu / -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~ ]
nach oben